» lange frans met hockey prof samen nummer
Hockeyster Fatima Moreira de Melo werkt aan een album waarop een duet met rapper Lange Frans te horen is. In het tv-programma 'Thuis' vertelt Fatima vrijdag dat het een album wordt met rnb en pop. Wanneer het album uitkomt is niet bekend. Wel is Fatima binnenkort al te horen op een kinder-cd voor Unicef en komt er met kerst een nummer van haar uit voor de kinderen van het Sofia Kinderziekenhuis.

Naast hockeyen en zingen heeft de 27-jarige Moreira de Melo een derde bezigheid. Vrijdagavond maakte ze haar debuut als presentatrice van het tv-programma ' 't Mannetje'. De show, waarin ze ingedutte mannen omtovert tot 'begeerlijke kerels', beleefde een magere start. Slechts 120 duizend mensen keken naar het programma van de Rotterdamse bij Talpa.

Fatima startte op 6-jarige leeftijd met hockeyen. Na wereldkampioen te zijn geworden met Jong Oranje werd ze op 19-jarige leeftijd geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Daarmee speelde ze inmiddels twee EK's, twee WK's en twee keer de Olympische Spelen.

Momenteel schrijft Fatima een column in Algemeen Dagblad, waarin zij haar mening geeft over sport, het dagelijks leven en de wereldproblematiek.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

eminem

  • kijken

Copyright 2002-2019